Konferens & träffar nära naturen

Allt fler företag, föreningar och organisationer börjar inse värdet i just en ”personlig konferens” som är så mycket mer än att bara samlas i ett rum tillsammans. Hos oss på Horsfjärdens Vandrarhem kan ni fokusera på det som är viktigt – att stärka gemenskapen.

Här kan ni arbeta, umgås, laga mat, göra teambuilding-övningar, cykla eller golfa. Allt i vackert omslutande natur och avkopplande miljö.  

Boende och utbildning sker i hus där ni kan känna er som hemma, samtidigt som det är nära till inspirerande aktiviteter som golf, bad, fiske och mycket annat i Haninge. Vi skräddarsyr även varje besök, för att ni ska kunna få en så produktiv vistelse som möjligt.  

Välkomna att kontakta Jennie via mejl eller telefon för offert och bokning.  

Konferens med övernattning Stockholm

Byt ut stadens höga tempo och brus mot avkopplande natur!

Från centrala Stockholm tar det endast 30 minuter att nå Horsfjärdens vandrarhem. Här får tillgång till hela allrummet och köket när ni bokar lokalerna och har därmed gott om yta för gemensamma aktiviteter i ett öppet landskap. Även våra stugor är bokningsbara för små grupper som önskar mindre lokaler att mötas och arbeta i.  

Återhämtning och ökad produktivitet

Till skillnad från många traditionella ställen för konferens lägger vi stort fokus på helheten, inte bara på själva mötesrummet. Hos oss är den personliga känslan viktig och miljön inomhus såväl som utomhus spelar stor roll för vårt välmående – vilket inte minst påverkar arbetsmotivationen. Genom att spendera tid i natur nära till hav, skogar och fält ges chans till återhämtning som ökar produktiviteten.  

Vistelsen under er konferens skräddarsys efter era önskemål. För er som önskar mer aktiviteter under ert besök, delar vi gärna med oss av våra bästa tips på vad som kan passa er! 

Boka boende för grupper

Förutom konferensmöjligheter, erbjuder vi även boende för grupper som familje- och föreningsträffar. Vi ser till att hitta en lösning som passar er med övernattning och tillgång till kök och allrum. Är det läge att fira finns möjlighet att ordna med catering. Upplevelserna och naturen är bara runt knuten. Fotbollsplan hittar ni inom 30 minuters gångavstånd.  

Familjeträffar

När släkten ska samlas är det inte alltid man har rum för alla. Behöver ni plats att umgås, eventuell övernattning och samtidigt vara nära naturen – då kan ni alla komma till hos oss på vandrarhemmet för en härlig sammankomst.  

Som boende hos oss har ni tillgång till fräscha lokaler med kök och allrum för matlagning och umgänge, såväl som sovrum, badrum och bastu. Därtill finns också en stor altan med grill för minnesvärda sommarkvällar. Vill ni slippa tänka på matlagning finns möjlighet att beställa catering! Här finns självklart även Wi-Fi.  

Hyr föreningslokal Stockholm

Söker er idrottsförening efter en lämplig lokal? Kom till oss och håll era träffar eller anordna ert event. Här har ni tillgång till stort gemensamt kök, fullt utrustat för att kunna tillaga en njutningsfull måltid. Vi har även goda personliga kontakter med cateringföretag, om ni väljer att skämma bort er lite extra med tid över för annat. Dessutom samarbetar vi med flera golfklubbar i närområdet, alla med en närhet på 5 minuter med eller utan bil. 

Med vårt läge inte långt ifrån Stockholm och nära till naturen, har vi möjligheten att vara utgångspunkten för allt från orienteringar till träningsaktiviteter. Kontakta oss så berättar vi mer! 

Alla föreningar får 10% rabatt på boendet. 

Cykling, golf och fler roliga aktiviteter

Vill ni kombinera arbeta med rörelse, erbjuder vi flera olika aktiviteter i närområdet som golf, cykling, bad och vandring. Här finns väldigt fina vägar för cykling – läs mer om att cykla i omgivningen runt vandrarhemmet här. (vi kan lägga in länk som ”hoppar” direkt till rubriken om cykeläventyr”.) 

Fors Golf erbjuder dessutom ”Pay & Play” där alla är välkomna oavsett erfarenhet. Ni har också fotbollsplan inom gångavstånd och på HaningeStrand GK:s område finns en stor gräsplan för till exempel brännboll eller andra pulshöjande aktiviteter.  Läs gärna mer om fler roliga aktiviteter att göra under er vistelse på sidan Golf/Upplevelser. 

Varmt välkomna att boka!

Ni gör det enklast genom att kontakta Jennie direkt via mejl eller telefon.  

Change language