Om oss

hos Horsfjärdens Vandrarhem

Om Horsfjärdens Vandrarhem och dess historia

År 1997/98 startade min mor Eva Ter-Borch Horsfjärdens Country Home och sedan några år tillbaka har jag Jennie Ter-Borch drivit verksamheten. Jag var rätt snabb med att ändra vårt namn till Horsfjärdens Vandrarhem, då det var lättare för våra gäster att hitta oss via google osv. Vår nya logga som togs fram under sommaren 2017 och skall ge känslan av ett boende i lugn miljö vid skogsknuten.

Min mor startade med våningssängar och flerbäddsrum men märkte snart att det ej var populärt utan Vi lyssnade på våra gästers önskemål och möblerade om till riktiga resårsängar som man även har i sitt eget hem och sover i, nu är våra största rum dubbelrum med endast 2 sängar i.  Största andelen av gäster som vi gästas av är företag som bor borta mycket och arbetar på annan ort och det är viktigt för dem att känna att de få komma ”hem”.

Vårt mål varje dag är att tillgodose våra gästers önskemål om ett trivsamt boende med vacker natur och huvudfokus ligger på kvalitet, komfort samt viktigast att det är rent och städat. Vi ansvarar alltid för städning av toa/dusch
Våra komfortabla resårsängar, täcken och kuddar  är noga utvalda för bästa kvalitet och komfort för Er. Rummen har generösa ytor som är utrustade med max 2 sängar och skrivbord.

 

Varmt välkommen!

Tveka inte utan hör av Er för bokning!

Recension från Google!

Vill man bo lyxigt, nära naturen och lite billigt så är denna plats perfekt. Rymliga rum, fräscha lokaler och stor gemensamt kök/allrum. Gått om parkering. Rullstols anpassad. Trevlig dam som visade runt mig. Mycket info och trevlig. Ett perfekt exempel på bra kund bemötande.
REKOMMENDERAR STARKT!!

42

bäddar fördelat på 6 hus

5

stugor

30

minuter till Stockholms City
Change language